PROEF DE HERKOMST
 
Pakhuys van Celebes
bookmark this page

Uitgebreid zoeken

Snel zoeken

Log hier in

meer info »
Bekijk je orderhistorie, je voorkeuren en meer.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten!

Home » Over Pakhuys van Celebes

Over Pakhuys van Celebes

Celebes (ook wel Sulawesi) is één van de grotere eilanden van Indonesië. De stad Makassar was ten tijde van de V.O.C. (Vereenigde Oostindische Compagnie) een belangrijke havenplaats voor de Nederlanders. Celebes vervulde in die tijd een sleutelrol in de doorvoer van specerijen uit de Molukken en de rest van Azië. Maar ook koffie, thee, porselein en zijde werden via Celebes vervoerd naar Nederland. Pakhuizen op Celebes puilden uit van verse producten en geurden naar verse peper, nootmuskaat, kruidnagel en vanille. Die producten zorgden voor een revolutie in de Nederlandse keuken.


Het Pakhuys van Celebes vervult nog precies deze rol. Het Pakhuys is tegenwoordig online en staat vol met authentieke producten, maar nu afkomstig uit de hele wereld. Deze producten zorgen voor een revolutie in de moderne Nederlandse keuken met authentieke geuren en smaken.

 

 

De filosofie

Pakhuys van Celebes is een online winkel voor Nederlandse consumenten. Met de producten kan je jezelf en anderen verrassen met authentieke smaken. Bij het Pakhuys van Celebes vind je kruiden, specerijen, kruidenmixen, boemboe's en verse sambal. Maar ook recepten en keukengerei zoals een vijzel, stoommandje en tajine. De producten zijn perfect voor de moderne keuken: veelal binnen een half uur te bereiden in de wok, pan of ovenschaal. Snel en gemakkelijk dus, maar toch verrassend. Daarnaast biedt Pakhuys van Celebes inspiratie voor in het weekend. Lekker uitpakken met slow cooking, tapas of een barbecue.


Authentiek

Met een product van het Pakhuys van Celebes koop je de smaak zoals die in het thuisland geprezen wordt. De producten worden veelal geïmporteerd en soms in Nederland geproduceerd naar authentiek recept. Hieraan worden geen concessies gedaan: de producten behouden altijd hun originele karakter en worden niet aangepast aan de Nederlandse smaak. Om authenticiteit te garanderen importeert Pakhuys van Celebes een gedeelte van de producten zelf en test andere producten bij specialisten op smaak en kwaliteit.


Eigentijds

Pakhuys van Celebes heeft producten voor de moderne keuken. Nederlanders hebben door de week steeds minder tijd om te koken. Een gerecht moet veelal snel op tafel staan en niet kunnen mislukken. Eenpansgerechten en wokken zijn daarom razend populair. In het weekend houdt de Nederlander van huiselijkheid. Uitgebreid koken met vrienden en familie. Pakhuys van Celebes biedt daarom zowel snelle authentieke producten als producten om culinair mee uit te pakken.

Verder is Pakhuys van Celebes online. Snel en gemakkelijk bestellen en reacties lezen van andere gebruikers. Via de e-mail word je op de hoogte gehouden van nieuwe producten en recepten. Het assortiment wordt daarnaast in samenspraak met de doelgroep bepaald. (Volg Pakhuys van Celebes op Twitter)


Nieuwsgierig

De wereld wordt steeds sneller. Nederlanders zijn producten sneller beu en zoeken variatie. Pakhuys van Celebes ziet deze behoefte en is net als de klanten continue op zoek naar nieuwe producten en recepten die passen bij de lifestyle van de doelgroep.

Er zijn geen nieuwe kruiden op dit moment.

Kruiden nieuws

Meest besteld

Er is op dit moment geen top 5.

Onze filosofie

- Bezorging in 2 tot 5 dagen
- Veilig betalen met iDeal
- Bezorging via TNT Post
- Bezorgkosten € 4,95. Bestellingen boven €50,- gratis thuisbezorgd

Pakhuys van Celebes verkoopt authentieke kruiden en specerijen voor in de moderne Nederlandse keuken. Deze kruiden en specerijen worden meestal geïmporteerd en moeten aan strenge eisen voldoen. Proef de herkomst!

Lees meer